Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

18 Nisan 2013 Perşembe

Kıbrıs sosyal sigortalar yasasına göre emeklilik şartları - TÜRKİYE İLE K.K.T.C. ARASINDAKİ SOSYAL GÜVENLİK SÖZLEŞMESİNE GÖRE GENEL HAKLAR!


TÜRKİYE KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ SOSYAL GÜVENLİK SÖZLEŞMESİNE GÖRE GENEL HAKLAR
  1. K.K.T.C. mevzuatına göre yaşlılık aylığı alma koşulları nelerdir?
  2. K.K.T.C. mevzuatına göre malullük aylığı alma koşulları nelerdir?
  3. K.K.T.C. sosyal sigortalar yasasına göre dul ve yetim aylığı alma koşulları nelerdir?
  4. K.K.T.C.’deki sigortalı çalışmalar ile Türkiye’deki çalışmalar birleştirilebilir mi?
  5. K.K.T.C.’de çalışan işçilerin Türkiye’deki aile bireylerinden sağlık yardımlarından ücretsiz yararlanmalarını sağlamak için ne yapılmalıdır?
  6. K.K.T.C.’de çalışmakta olan sigortalılar ile yanlarında ikamet eden aile bireylerine hangi sağlık yardımları yapılmaktadır?
  7. K.K.T.C.’den Türkiye’ye geçici olarak gelen sigortalılar veya aile bireylerinin hastalanmaları halinde ne yapılmalıdır?
  8. K.KT.C.’de çalışmakta olan sigortalı işçilerimiz ve aile bireylerinden, kimler sağlık yardımlarından yararlanmaktadır?
  9. K.K.T.C.’de çalıştığı sırada hastalanan kişilerin K.K.T.C. sigorta kurumunun izniyle Türkiye’ye gelmeleri halinde sağlık yardımlarından ne şekilde yararlanacaklardır?
  10. Türkiye’de veya K.K.T.C.’de geçen sigortalılık süreleri yeterli değilse hizmet birleştirilmesi yapılarak kısmi aylık bağlanabilir mi?
  11. K.K.T.C. mevzuatına göre prim iadesi yapılabilir mi?
  12. K.K.T.C.‘de çalışan sigortalılar ile yanlarında oturan aile bireyleri, geçici olarak (gezme, tatil vb.) Türkiye’ye geldiklerinde kendilerine ne şekilde sağlık yardımı verilmektedir?
  13. K.K.T.C.’de çalışan işçilerin Türkiye’de oturan aile bireylerinden hangileri sağlık yardımlarından yararlanırlar?
  14. Türkiye cumhuriyeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasındaki sosyal güvenlik sözleşmesi kimlere yardım yapılmasını sağlar?
  15. Türkiye - K.K.T.C. sosyal güvenlik sözleşmesine göre hangi hizmetler birleştirilebilir?
  16. K.K.T.C.’de çalışan sigortalı işçilerimiz öncelikle nelere dikkat etmelidirler?

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com