Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

26 Aralık 2012 Çarşamba

Dubai'yi İstanbul'a getirdiler - 51 M2 DAİRE 250.000 DOLAR!

Emaar, 2.3 milyar dolara Dubai’yi İstanbul’a getirdi
Emaar, 2.3 milyar dolara Dubai’yi İstanbul’a getirdi

Dünyanın en büyük gayrimenkul projelerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki son projesini satışa çıkardı. 2.3 milyar liraya mal olacak proje Dubai ve İstanbul’un eski semtlerinden esintiler taşıyor. Projede fiyatlar 250 bin dolardan başlıyor

Türkiye’deki en büyük yabancı kökenli firma olan Emaar’ın beklenen projesi Emaar Square satışa çıktı. Toskana Vadisi’nden sonraki ikinci projesinde 2.3 milyar dolarlık yatırım yapan Emaar, çok lüks konutları 250 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sundu.
Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban, projenin satış ofisinde düzenlenen tanıtım toplantısında uzun yıllardır Türkiye’de olduklarını belirterek 2 yıllık bir çalışmanın sonucunda İstanbul’un çizgilerini taşıyan bir proje tasarladıklarını söyledi. Dubai merkezli olan Emaar’ın dünyada 60 ülkede faaliyet gösterdiğini anlatarak, “Emaar ismini ilk kez Dubai dışında İstanbul’da kullandık. Projede, özellikle AVM’de Dubai’den alıntılara yer verdik. Emaar, Türkiye’yi stratejik bir ülke olarak görüyor. İlişkimiz uzun vadeli ve yatırım ağırlıklı olarak sürecek” dedi.

Ozan Balaban, 66 dönüm arazi içinde toplam 300 bin metrekarelik inşaat alanından oluşan projenin 4 farklı yapıdan oluşacağını belirterek konut, ofis, AVM ve oteli harmanladıkları projede eğlenceyi de ön plana çıkardıklarını vurguladı. Toplamda 1000 konutun bulunduğu projede 40 bin metrekarelik ofisin de bulunduğunu aktaran Balaban, 150 bin metrekarelik kiralanabilir alanı ve 400 mağazasıyla Türkiye’nin en büyük AVM’sini de inşa ettiklerini söyledi. Balaban, projedeki 5 yıldızlı otelin ise Theadress otel zinciri tarafından işletileceğini söyledi.

250 bin dolardan başlıyor
Projede daire büyüklükleri 51 metrekareden başlıyor ve 400 metrekareye kadar çıkıyor. Metrekare fiyatlarının 3 bin 500 ile 5 bin dolar arasında değiştiği evlerin en düşük satış rakamı 250 bin dolar olarak veriliyor. 1+0’dan 4+1’e farklı daireler olarak planlanan evlerde her türlü ihtiyacın da ön planda tutulduğu dikkat çekiyor. Satıştaki en pahalı daire ise 2 milyon dolar olarak hesaplanıyor. Ozan Balaban metrekare fiyatlarının 2 yıl içinde 8 bin doları göreceğini belirterek, “Bu fiyatlar hayal değil. Lokasyon, firma gücü, işçilik kalitesi ve konseptiyle proje kısa süre içinde alıcısına kâr ettirecek. Bizim de amacımız alan herkesin kazanması” diye konuştu.

100 konut satışa çıktı
Emaar Square’de resmi satış öncesi 100 konutu bekleyen müşterilerine satışa sunduklarını belirten Ozan Balaban, yoğun bir taleple karşılaştıklarını 100 daire için 152 kişinin para yatırdığını 700’e yakın kişinin de isim yazdırdığını söyledi. 1000 konutlu projede ilk etapta 300 dairenin satışa çıktığını vurgulayan Balaban, şunları söyledi: “İlk lansmanımızı İstanbul’da yaptık ve önce buradaki yatırımcıların karşısına çıktık. Proje bu andan sonra dünyadaki tüm Emaar ofislerinde de satışa çıkacak. 2013 Şubat-Mart aylarındaysa Dubai’de de bir lansman yapmayı planlıyoruz.”
Türkiye’nin en büyüğü olacak AVM’de, ziyaretçiler için eğlence, çocuk oyun merkezleri, buz pisti ve bir benzeri Dubai Mall’da bulunan sualtı hayvanat bahçesi gibi çok çeşitli seçenekler yer alırken 2 bin 400 koltuklu mega sinema kompleksi, yalnızca AVM’ye özel 4.500 araçlık otopark da bulunuyor. AVM’de kreşin yanı sıra kayıp çocuk odası ve poliklinik de hizmet verecek.

2015’te bitecek
Emaar Properties PJSC’nin ülke iştiraki olan Emaar Türkiye, İstanbul Çamlıca’da 66 dönüm alana yayılmış karma projesi Emaar Square’de inşaatın 2015 yılının sonunda tamamlanması bekleniyor. 1 yıldır kazı ve hafriyat çalışmalarının sürdüğü projede Ocak ayının ilk haftasında temel atılacak.

Dünyanın en iyisi 
Emaar Square, 2012 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde ‘Dünyanın En İyi Karma Kullanımlı Mimari Projesi ve 2012 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde ‘En İyi Karma Kullanımlı Mimari Projesi’ gibi şimdiden birçok prestijli ödülün sahibi oldu. Projenin mimari tasarımı Foster+Partners ve İki Design Mimarlık’tan Murat Kader tarafından yapıldı.
 
Halka açılacak
Ozan Balaban, Emaar Türkiye’nin 2006 yılından beri faaliyet gösterdiğini ve büyük ölçekli yatırımların altına imza attıklarını belirterek, halka açılmayı da planladıklarını söyledi. Balaban, Emaar Square projesinin içindeki AVM, ofis ve oteli 20 yıl boyunca işletmeyi planladıklarını anlatarak, “Konutları satacağız ama bu alanları satmayıp kiraya vereceğiz ya da işleteceğiz. Bunları portföyümüze alıp kuruluşumuzun 10. yılı olan 2016’da halka açılmayı planlıyoruz” dedi.

OTEL GİBİ KİRAYA VERİLECEK
Projede Hight isimli gökdelenin belli bir bölümünün 180 odalı Theadress Otel için ayrıldığını fakat otelin üzerindeki evlerin de istendiğinde kiraya verilebileceğini vurgulayan Balaban, “İstanbul’a diğer ülkelerden çok sayıda iş adamı geliyor. Onlar İstanbul’a geldiklerinde burada kalabilir, evleri kullanmadıkları zaman otel bünyesinde kiraya verebilir. Bu tür odaları daha kolay kiraya verebilelim diye oda sayısını 180 ile sınırlandırdık” dedi.

Yavuz Karaman/EMLAK - MİLLİYET

AŞAĞIDAKİ RESİMLER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

En güzel orman evleri

  1. 81 m2 tek katlı bir kütük ev - FOTO - Yeni !!
  2. Ahşap Bungalov Ev Örneği - FOTO - Yeni !!
  3. Ahşap evin içinde güneş ışığı - FOTO
  4. Ağaca monte edilmiş ilginç ve harika bir kütük ev - FOTO
  5. Ağaç kökü üzerine inşa edilmiş ilginç bir kulübe - FOTO
  6. Aşırı doğal ahşap ev - FOTO
  7. Bozkırda küçük bir ahşap kulübe - FOTO
  8. Dağ başında 3 ahşap ev - FOTO
  9. Dağ ve nehir manzaralı güzel bir ahşap ev - FOTO
  10. Doğal ve şık bir tomruk ev - HARİKA! - Yeni !!
  11. Engebeli bir arazide dağ manzaralı süper kütük ev - FOTO
  12. Eski bir ahşap evden görünüm - FOTO
  13. Geniş bir arazi üzerine yapılmış tek katlı bir ahşap ev - FOTO
  14. Göl manzaralı küçük ve kırmızı bir ahşap ev - FOTO
  15. Harika bir doğada süper bir ahşap kulübe - FOTO
  16. Harika bir kütük evden kış görünümü - FOTO - Yeni !!
  17. Irmağın ortasına yapılmış bir ahşap ev - FOTO
  18. Kar yağmış kütük dağ kulübesinin üstüne - FOTO
  19. Kütük evin içinden bir görünüm - FOTO
  20. Kütük evin içinden güzel bir görünüm - FOTO
  21. Kütük evin çatı katının içinden süper bir görünüm - FOTO
  22. Küçük ve ilginç bir tomruk ev - FOTO
  23. Küçük ve şirin bir ahşap ev - FOTO
  24. Lüks bir ahşap konut - FOTO
  25. Muhteşem bir doğa içinde küçük ahşap kulübe - FOTO
  26. Mütevazi ve şirin bir orman evi - FOTO
  27. Orman içinde göl manzaralı ahşap ev - FOTO
  28. Orman içinde küçük ama muhteşem bir ahşap kulübe - FOTO
  29. Orman içinde küçük ve güzel bir kütük ev - FOTO
  30. Orman içinde saklı bir kütük ev - FOTO
  31. Orman içinde tek katlı beyaz bir ahşap ev - FOTO
  32. Orman içinde şirin bir ahşap ev - FOTO
  33. Ormanın tam içinde muhteşem bir kütük ev - FOTO
  34. Piramit Ahşap Ev - FOTO - Yeni !!
  35. Sarmaşıklar içinde süper bir kütük ev - FOTO
  36. Sessizlik ve huzurun ortasında tek katlı bir kütük ev - FOTO
  37. Sonbaharda orman içinde bir küçük bir ahşap ev - FOTO
  38. Tam orman içinde bahçeli süper bir tomruk ev - FOTO
  39. Tek katlı kutu gibi bir kütük ev - FOTO - Yeni !!
  40. Tek katlı muhteşem bir kütük ev - FOTO - Yeni !!
  41. Tek katlı süper bir orman evi - FOTO
  42. Tek kelime ile harika bir ahşap ev - FOTO
  43. Ultra lüks ve son derece modern zengin işi bir kütük ev - FOTO
  44. Yapım aşamasındaki bir kütük ev - FOTO
  45. Yemyeşil bir ormanın içinde süper bir ahşap ev - FOTO
  46. Yeşillikler içinde tek katlı beyaz bir ahşap ev - FOTO
  47. Yeşillikler içinde tek katlı tomruk ev - FOTO
  48. Yolu bile ahşaptan olan tek katlı küçük bir kütük ev - FOTO
  49. Zirvede süper manzaralı küçük bir ahşap ev - FOTO
  50. Çam ağaçları içinde küçük bir ahşap kulübe - FOTO
  51. Çatısında çim bitmiş bir ahşap kulübe - FOTO
  52. Çatısız ahşap ev yeşillikler içinde - FOTO
  53. İki ağaç arasında süper bir kütük ev - FOTO
  54. İki katlı görkemli bir kütük ev - GECE FOTOĞRAFI! - Yeni !!
  55. Şık ve güzel tek katlı bir kütük ev - FOTO

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com