Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

29 Kasım 2012 Perşembe

İşte yaşanacak en ideal 10 ülkenin listesi - TÜRKİYE LİSTEDE VAR MI?


İşte yaşanılacak ülkeler

İşte yaşanılacak ülkeler


The Economist dergisinin araştırma şirketi tarafından yapılan araştırmanın “Yaşanacak ideal ülkeler” listesi açıklandı.


İsviçre, halkın refah düzeyi ve yaşam kalitesinin yüksekliğiyle listenin zirvesine yerleşirken Türkiye 51. sırada yer aldı.

The Economist dergisinin yan kuruluşu olan araştırma şirketi The Economist Intelligence Unit (EIU) tarafından yapılan “Yaşanacak ideal ülkeler” araştrmasının sonuçları açıklandı.

Sağlık, maddi olanaklar ve devlet kurumlarına duyulan güven konularınının değerlendirilmesi sonucunda belirlenen listede Türkiye 80 ülkenin arasında 51. sırada yer aldı.

Çalışma, 2013 yılında doğacak çocukların 2030 yılında işlerinden elde edecekleri gelir düzeyleri, dünya ekonomisindeki yerleri ve zamanla değişen sosyal ve kültürel özellikleri dahil olmak üzere 11 parametre çerçevesinde gerçekleştirildi.

İklim özellikleri açısından favori ülkeler arasında yer alan Yunanistan, İspanya ve Portekiz üst sıraları İskandinav ülkelerine bıraktı.

İşte “Yaşanacak ideal ülkeler”:


2-Avustralya

3-Norveç

4-İsveç

5-Danimarka

6-Singapur

7-Yeni Zelanda

8-Hollanda

9-Kanada

10-Hong Kong

MİLLİYET

Etiketler: haber, haberler, 2013, İsveç, iklim, Norveç, Kanada, İsviçre, Türkiye, İspanya, Hollanda, Portekiz, Singapur, Economist, Hong Kong, Danimarka, Yunanistan, Avustralya, İskandinav, Yeni Zelanda, The Economist,



Özel sağlık sigortası fiyatları kişisel özelliklerinize, geçirilmiş rahatsızlıklara, hastane ağına ve poliçe limitleri gibi detaylara göre farklılık gösterir.


Sağlık sigortası prim ve teklif karşılaştırma işlemi için bilgilerinizi tam ve doğru doldurmanız gerekir.


Özel sağlık sigortası teklifinizi görmek için bilgilerinizi eksiksiz doldurun, en uygun poliçeye ulaşın!

Sağlık Sigortanızı Seçmek İçin Linklerden birine tıklayıp 
Sağlık Sigortası Hesaplama Aracını kullanabilirsiniz.


Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com