Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

12 Kasım 2012 Pazartesi

Fatih Terim'i basın toplantısında sinirlendiren olay - Hangi gazetedensiniz?

Terim'i basın toplantısında sinirlendiren olay


Basın toplantısı sırasında yaşanan bir olay Terim'in tepkisine neden oldu. Toplantıda gazeteciler arasında bulunan bir kişi Terim'e, soru sormak istedi. Terim de kendisine "Hangi gazetedensiniz?" sorusunu yöneltti. Adı öğrenilemeyen kişinin herhangi bir gazeteden olmadığını söylemesi üzerine Terim, basın mensuplarına tepki gösterdi.


Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, "Kornerden gol yemek 2 puan kaybına sebep oldu" dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Terim, şunları söyledi; "Şu ana kadar tek pozisyon vermeden 1-1 duruma geldik. Maçın özeti bu. Oynayan, pozisyon üzerine pozisyon bulan deplasmanda biziz. Maalesef rakibin hiçbir tehlikesini yaşamadan ki bu da beceridir, kornerden gol yemek 2 puan kaybına sebep oldu. Çarşamba sonrası kolay değil, ama oyunun kontrolü tamamen bizim elimizde. İstediğimiz gibi oyunu yönlendirdik, istediğimiz gibi pozisyon bulduk, hem ilk yarıda, hem ikinci yarıda. Golü de bulduk. Buradan sonra pozisyon vermeden, gol verdik. Bu da bizim 2 puan kaybımıza neden oldu. Mersin'e başarılar diliyorum" diye konuştu.

Terim, bundan sonraki çalışmalarını kontrol altında geçen bir maçta puan kaybetmemek üzerine yapacaklarını dile getirerek, "Kaybettiğimiz puanlar hep böyle. 90 dakika pozisyon vermiyoruz. 1-1 bitiyor. Bugün Muslera'ya kaç tane top geldi, bilmiyorum. Bizim için bu tip puanlar kaybedilmemeli, bu tip goller yenilmemeli." Bir gazetecinin hakemle ilgili bir değerlendirmesi olup olmayacağını sorması üzerine, "Ben hakemle ilgili konuşmam. Seneler oldu konuşmuyorum" dedi.

TERİM'İ SİNİRLENDİREN OLAY

Basın toplantısı sırasında yaşanan bir olay Terim'in tepkisine neden oldu. Toplantıda gazeteciler arasında bulunan bir kişi Terim'e, soru sormak istedi. Terim de kendisine "Hangi gazetedensiniz?" sorusunu yöneltti. Adı öğrenilemeyen kişinin herhangi bir gazeteden olmadığını söylemesi üzerine Terim, basın mensuplarına, "Biz size kendimizi teslim ediyoruz. Basın olmayan kişiye bana soru sordurtuyorsunuz. Böyle bir şey nasıl olabilir. Yoldan geçen biri gelip burada bana soru mu soruyor? Eğer böyle olursa bir daha basın toplantısına da gelmem. Böyle bir şey var mı?" diye tepki gösterdi.

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktör Nurullah Sağlam ise, özellikle defans olmak üzere belirli bölgelerde eksiklerinin olması nedeniyle farklı bir anlayışla oynadıklarını söyledi.

İyi alan kapatıp, hızlı çıkış yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Sağlam, "Bu açıdan büyük bölümde başarılı olduk. Oyun kilitlendi. Belki kendi mantalitemizle oynadığımızı söyleyemeyeceğim. Ama her anlamda iyi oynadık, iyi mücadele ettik. Şunu da söyleyeyim, maçtan önce hep siz bize saldırırsınız. Biraz da ben size saldırayım. Maçtan önce soyunma odasında tüm arkadaşlarımla birlikte dinledik. Lig TV'nin sunucusu aynen şunu söylüyor: son 15-20 dakikada bu takımın oyundan düştüğünü söyleyen bir sürü, yerel basın mensupları da dahil olmak üzere kişiler var. Bunu söyleyen, özellikle yerel basın mensubu arkadaşlarımızı maalesef antrenmanda hiç göremiyoruz. Böyle bir şey var mı, yok mu gelsinler istedikleri zaman tartışalım. Bugün de gördünüz, oyunun son bölümünde, geçen sene alırken bile yüzlerce kişinin eleştirdiği Nobre'nin 90 artılarda bile neler yaptığı, bu düşüncelere cevap olsa gerek" diye konuştu.

"9 puanla ligin altlarında görünebiliriz, ama bu bizim gerçek olmamız gereken yer değil" diyen Sağlam, şunları kaydetti: "Özellikle bugün de dahil, Fenerbahçe maçını koparan Hüseyin Göçek'in verdiği pozisyon, son dakika 3 puan, Sayın Fırat Aydunus'un bariz ofsaytı vermemesi, 2 de oradan etti 5 puan. 2 de bugünkünü eklersen etti 7 puan. Pozisyonun penaltı olduğunu ben kulübeden gördüm. Çocuklar resmen emeklerine yanıyorlar. Bizim yediğimiz golden önceki burnunun dibindeki pozisyonda, autu korner vermesi ve gidip gol olması. Mersin'in canı yanmaz mı? Tabii ki yanar. Ben şöyle söyleyeyim: Bu cuma camiye gittiğimde imamın çok güzel sözü vardı, onu hakemlerimize hatırlatmak istiyorum. Rabbim kimsenin yanına kul hakkıyla gelmemesini istiyor. Bizim hakemlerimizde kul hakkımız var. O yüzden biraz dikkat etmelerini istiyoruz. Oraya gittiğimizde, bağışlayıcı olan Rabbim değil, biz olacağız. Bizden özür dilemek zorunda kalacaklar. Bu da bu haftaki imamın söylediklerini, ben hakemlere söylemek istiyorum." Futbolculardan Eren Tozlu da Galatasaray gibi bir takıma karşı iyi mücadele ettiklerini, rakibe fazla pozisyon vermediklerini ve sahadan beraberlikle ayrıldıklarını belirterek, "Yenilmedik. Bu 1 puan önümüzdeki haftalar için inşallah umut ışığı olur" dedi.

Culio ise özellikle ikinci yarıda iyi futbol oynayan tarafın Mersin İdmanyurdu olduğunu dile getirerek, "İkinci yarıda verilmeyen bir penaltı var. 3 puan alabilirdik, ama 1 puan aldık. Hakem o penaltıyı çalsaydı, maçın galibi bizdik" ifadelerini kullandı. MİLLİYET

Etiketler: fatih terim, galatasaray, mersin idman yurdu



Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com