Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Kasım 2012 Çarşamba

Ali Ağaoğlu'ndan ilginç itiraf - Maslak 1453 Reklamı!

Ağaoğlu: Reklam biraz kibirli oldu, kabul ediyorum

Ağaoğlu: Reklam biraz kibirli oldu, kabul ediyorum


Fatih Ormanı Mesire Yeri'nin işletme haklarının gündeme gelmesine neden olan Maslak 1453 projesiyle ilgili de yorum yapan Ağaoğlu, "Reklam biraz iddialı, biraz da kibirli oldu kabul ediyorum” dedi.


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından, Fatih Ormanı B Tipi Mesire Yerinin işletmeciliğini yürüten AKC Petrol Ürünleri’nin sözleşmesini, idareden izin almaksızın Ağaoğlu’nun da arasında bulunduğu gruba hisse devri yaptığı gerekçesiyle feshetmesini doğrulayarak, “İptal kararını saygıyla karşılıyorum. İhtarname dün akşam 18.00’de geldi. Orman Bakanlığı’na yeri seve seve iade etmeye hazırım” dedi.

Ağaoğlu, Maslak 1453 projesi için orman içinde atını gezdirerek, “Fatih Ormanları’nın kullanım hakkı bizim” dediği reklamlar sonrası başlayan tartışmaların büyümesi üzerine bir basın toplantısı düzenleyerek hakkındaki iddialara yanıt verdi. Ormanın halka açık olduğunu söyleyen Ağaoğlu, reklama ilişkin olarak, “Reklam biraz iddialı, biraz da kibirli oldu kabul ediyorum” dedi. Ağaoğlu, “Bakanlığın iptal kararıyla ilgili neler düşünüyorsunuz?” sorusu üzerine, şu karşılığı verdi:

“3.5 MİLYONUN ÜZERİNDE YATIRIM YAPTIM, İADE ETMEYE HAZIRIM”


“İptal kararını ben saygıyla karşılıyorum. Biz burada bir usul hatası yaptık. Dediğim gibi Serdar Bilgili ile konuştuk, anlaşamadık. Ondan sonra Sayın Muammer Akıncı, Akıncı Petrol ile konuştuk. Sözleşmesini inceledik. Sözleşmesinde şöyle bir madde var. ‘İki sene içinde devredemez.’ Biz o maddeyi gördük ve biz orayı devraldığımız an Sayın Muammer Akıncı’nın iki yıllık süresi dolmuştu. İki sene sonra devredebilir ama şurada atladığımı, daha doğrusu usul hatası şurada yaptık. İki yıl sonra devir bakanlığın iznine tabi. Yani ön izin alması gerekir. Biz belki burada, işlerimizin yoğunluğundan biz burada bir hata yaptık. Yani usul hatası yaptık. Dolayısı ile Bakanlığın bu yetkisi vardır. Tasarruf Sayın Orman Bakanlığı’na aittir. Biz buna saygı duyarız. Dün akşamüzeri saat 18.00 gibi bize noterden ihtarname geldi. Burada da açık söylüyorum. 10 gün içinde teslim etmemiz gerekiyor. Ben seve seve, bugüne kadar da oraya 3.5 milyonun üzerinde bir yatırım yaptım. Tuvaletlerinden tutun, lavabolarına kadar. Ben yarın itibari ile yeri bakanlığa teslim etmeye, belki dava açsam haklıyımdır, haksızımdır şudur budur ama tartışma konusu dahi yapmıyorum. Orman Bakanlığı’na seve seve yeri iade etmeye de hazırım. Bunu da burada huzurunuzda söylüyorum.”

2 BİN 100 KONUT SATILDI


"Maslak 1453” projesi ile ilgili bilgiler veren Ağaoğlu, “Yaklaşık 1.5 senedin üzerinde yoğun bir emek çalışmasıyla Maslak 1453 projesini tamamlayıp ruhsat alıp satışa sunduk. Projede eski İstanbul cadde ve sokak konseptini kullandık. Proje bittiği zaman cadde boyu bin 480 metre civarında idi. İnşaat koordinatörümüzün aklına 1453 fikri geldi. Dolayısıyla şöyle bir iddia ortaya çıktı; Fatih İstanbul’u fethettiği zaman çağ değiştirmişti, biz de inşaat sektöründe bu proje ile çağ atlatıyoruz” dedi.

Ali Ağaoğlu, bir ay içerisinde 2 bin 700 konutun 2 bin 100’ünün satışının gerçekleştiğinin altını çizerek, 1.2 milyar TL’lik bir satış tutarının olduğunu kaydetti.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Ağaoğlu, proje ilgili eleştirileri ve iptal haberlerini de değerlendirdi. Projenin yapıldığı arazinin daha önce askeri alan olarak kullanılan bir dolgu alanı olduğuna dikkat çeken Ağağoğlu, “Malsak bölgesi zemin olarak en sağlam bölgelerden biridir ama dolgu alanı olduğu için üniversitelerde teknik elemanlarla çalışarak 4 milyon metreküplük bir hafriyat öngördük. Binamızı en sağlam teknolojik şekilde yapıyoruz. Arazide tabii ki eğim var. İstanbul zaten 7 tepeli bir şehir. ‘Eğimli bir yerde inşaat yapılamaz’ şeklinde bir görüş son derece yanlış bir görüş. Aksi takdirde bütün şehirlerin ovalarda kurulması lazımdı” dedi.

Ali Ağaoğlu, Mimarlar Odası’nın projeye itiraz ettiğini hatırlatarak şunları söyledi:

“Plana itiraz etmek onların da yasal hakkı. Ona da yaptılar. Neticede şu anda dava devam ediyor. Arazi zaten devletin, TOKİ’nin ve Emlak Konut’un tapulu arazisi. İmar planı var. Biz bütün şartları görerek girdik ve aldık. En kötü plan bile plansızlıktan iyidir. Maalesef bizde bu konunun en tepesindeki sivil toplum örgütleri toplumu yanlış yönlendiriyor. İstanbul’da en çok neden yakınıyoruz. ‘İstanbul’da zamanında doğru düzgün planlama yapılmadı, dünya başkenti olacağına gecekondu başkenti oldu’ diyoruz. Kardeşim her yapılan plana itiraz et, iptal ettir. İstanbul’un bugünkü halinin en büyük sebebi bunlardır zaten. Şimdiye kadar nerdeydiniz. Hiçbir plan mükemmel değildir ama bunu dava açıp iptal ettirmek gerektirmez. Dersin ki ‘bu planın şurası yanlış’. O zaman şapka çıkarır, öper başımın üzerine koyarım. Ama her yapılan plan ‘tu kaka bu kötü’ bu şekilde olmaz. Bunun altında başka bir şey aramak lazım.” MİLLİYET

Etiketler: haber, haberler, ali ağaoğlu, fatih 1453, park orman, TOKİ, saat, Şapka, Proje, emlak, Maslak, Reklam, diyoruz, İstanbul, neticede, ihtarname, Ali Ağaoğlu, Maslak 1453, Serdar Bilgili, Ağaoğlu Şirketler Grubu,

En güzel orman evleri

  1. 30 m2 kütük ev - FOTO - Yeni !!
  2. 81 m2 tek katlı bir kütük ev - FOTO - Yeni !!
  3. Ahşap Bungalov Ev Örneği - FOTO - Yeni !!
  4. Ahşap evin içinde güneş ışığı - FOTO
  5. Ağaca monte edilmiş ilginç ve harika bir kütük ev - FOTO
  6. Ağaç kökü üzerine inşa edilmiş ilginç bir kulübe - FOTO
  7. Aşırı doğal ahşap ev - FOTO
  8. Bozkırda küçük bir ahşap kulübe - FOTO
  9. Dağ başında 3 ahşap ev - FOTO
  10. Dağ ve nehir manzaralı güzel bir ahşap ev - FOTO
  11. Engebeli bir arazide dağ manzaralı süper kütük ev - FOTO
  12. Eski bir ahşap evden görünüm - FOTO
  13. Geniş bir arazi üzerine yapılmış tek katlı bir ahşap ev - FOTO
  14. Göl manzaralı küçük ve kırmızı bir ahşap ev - FOTO
  15. Harika bir doğada süper bir ahşap kulübe - FOTO
  16. Irmağın ortasına yapılmış bir ahşap ev - FOTO
  17. Kar yağmış kütük dağ kulübesinin üstüne - FOTO
  18. Kütük evin içinden bir görünüm - FOTO
  19. Kütük evin içinden güzel bir görünüm - FOTO - Yeni !!
  20. Kütük evin çatı katının içinden süper bir görünüm - FOTO
  21. Küçük ve ilginç bir tomruk ev - FOTO
  22. Küçük ve şirin bir ahşap ev - FOTO
  23. Lüks bir ahşap konut - FOTO - Yeni !!
  24. Muhteşem bir doğa içinde küçük ahşap kulübe - FOTO - Yeni !!
  25. Mütevazi ve şirin bir orman evi - FOTO
  26. Orman içinde göl manzaralı ahşap ev - FOTO
  27. Orman içinde küçük ama muhteşem bir ahşap kulübe - FOTO
  28. Orman içinde küçük ve güzel bir kütük ev - FOTO
  29. Orman içinde saklı bir kütük ev - FOTO
  30. Orman içinde tek katlı beyaz bir ahşap ev - FOTO
  31. Orman içinde şirin bir ahşap ev - FOTO
  32. Ormanın tam içinde muhteşem bir kütük ev - FOTO
  33. Sarmaşıklar içinde süper bir kütük ev - FOTO
  34. Sessizlik ve huzurun ortasında tek katlı bir kütük ev - FOTO
  35. Sonbaharda orman içinde bir küçük bir ahşap ev - FOTO
  36. Tam orman içinde bahçeli süper bir tomruk ev - FOTO
  37. Tek katlı muhteşem bir kütük ev - FOTO - Yeni !!
  38. Tek katlı süper bir orman evi - FOTO
  39. Tek kelime ile harika bir ahşap ev - FOTO
  40. Ultra lüks ve son derece modern zengin işi bir kütük ev - FOTO
  41. Yapım aşamasındaki bir kütük ev - FOTO
  42. Yemyeşil bir ormanın içinde süper bir ahşap ev - FOTO
  43. Yeşillikler içinde tek katlı beyaz bir ahşap ev - FOTO
  44. Yeşillikler içinde tek katlı tomruk ev - FOTO
  45. Yolu bile ahşaptan olan tek katlı küçük bir kütük ev - FOTO
  46. Zirvede süper manzaralı küçük bir ahşap ev - FOTO
  47. Çam ağaçları içinde küçük bir ahşap kulübe - FOTO
  48. Çatısında çim bitmiş bir ahşap kulübe - FOTO
  49. Çatısız ahşap ev yeşillikler içinde - FOTO
  50. İki ağaç arasında süper bir kütük ev - FOTO
  51. İki katlı görkemli bir kütük ev - GECE FOTOĞRAFI! - Yeni !!
  52. Şık ve güzel tek katlı bir kütük ev - FOTO


Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com