Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

2 Temmuz 2012 Pazartesi

Kıdem tazminatını çalışma süresi ve son alınan ücret belirler

Kıdem tazminatını çalışma süresi ve son alınan ücret belirler

Soru: 4 Ocak 1997 tarihinden bu yana aynı iş yerinde apartman görevlisi olarak çalışmaktayım. Ne kadar tazminat alırım?


İsmet YILMAZ

Cevap: Her çalışma yılınız için; en son aldığınız ücretin brüt tutarı kadar tazminat alırsınız. Örneğin, aylık 1.000 TL brüt ücretle çalıştığınızı varsayarsak, 15.5 yıl hizmet sürenizin kıdem tazminatı 15.500 TL dir.

Ekrem SARISU - POSTA

trendyol
Trendyol : Kazançlı Alışverişin Adresi


4 milyondan fazla üyesine 1000 kişilik ekibi ve gelişmiş operasyon merkeziyle günde onbinlerce gönderiyi güvenli ve hızlı bir şekilde yapan Türkiye`nin lider alışveriş sitesi Trendyol, her geçen gün büyüyen ve gelişen yapısıyla modaya öncülük yapmaya devam ediyor.


Mart 2010`da başlayan e-ticaret serüveninde, Google, Amazon, Twitter, Tiger Global gibi dev şirketlerin yatırım yapmak için yarıştığı bir firma haline gelen Trendyol, Türkiye`de güvenli alışveriş denince akla gelen ilk platformlardan biri durumunda.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com