Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

28 Nisan 2012 Cumartesi

Sadece evinizin ihtiyaçlarına yönelik özel alışveriş sitesi mi arıyorsunuz?



Türkiye'de Evim.net ile sadece 'evinizin' ihtiyaçlarına yönelik “özel alışveriş” dönemi başlıyor..

Evim.net, tüm dünyada milyonlarca insanın heyecanla takip ettiği bir yapı olan “özel alışveriş” kavramını Türkiye’de “Evinizin çok özel alışveriş kulübü” sloganı altında Evim.net üyelerine sunmaktadır.Evinizde kullanabileceğiniz, konusunun uzmanı yüzlerce büyük markanın binlerce dekorasyon ve ev tekstili ürünlerini %70 e varan indirimlerle satın alma imkanı sağladığı “özel alışveriş” sitesidir.

Dekorasyon, ev ve kadın ürünlerinde %70'e varan indirim

Evim.net üyeleri, ev tekstili ,mobilyalar,mutfak gereçleri,mumlar,oda kokuları,halı,kilim,dekoratif süslerden elektronik ev eşyalarına kadar evlerinde keyifle kullanmaktan mutluluk duyacakları binlerce ürünü bulabilirler..Seçkin markalara avantajlı fırsatlarla sahip olmasını sağlayan özel satış sistemini kullanan Evim.net, her markanın limitli sayıda ürününe yönelik, 3-5 gün süreli özel kampanyalar düzenliyor ve üyelerini bu kampanyalardan e-posta aracılığıyla haberdar ediyor.

TV'de Gördüğünüz Ürünler Burada

Evim.net ile artık evinizi daha kolay yenileyebilirsiniz. Dünyanın ve Türkiye'nin en seçkin markaları Evim.net'te %90'a varan indirimlerle sizi bekliyor. Fırsatlar sadece üyelere özel.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com