Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Mart 2012 Salı

İşte intibak rakamları - TABLO

İşte intibak rakamları

2000 öncesi SSK emeklileriyle 1 Nisan-30 Haziran 2002 döneminde emekli olan Bağ-Kur’lulara zam öngören intibak düzenlemesi, önceki gece Meclis’te kabul edildi.


Zamların maaşlara yansıması 2013/Ocak ayı itibariyle gerçekleşecek. Yapılacak zamlardan dul ve yetimler de aylıklarıyla orantılı olarak yararlanacak. Örneğin 1/4 oranında yetim aylığı alan kişi, 100 liralık zammın 25 lirasını alacak. Örnek olması ve emekli okurlarımıza fikir vermesi açısından farklı prim günü ve göstergelere göre alınacak intibak zamlarını gösterir tabloyu yayınlıyoruz.


Lütfi Köksal - TÜRKİYE

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com