Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

4 Mart 2012 Pazar

Engelli ve eski hükümlü istihdamı hk.

Engelli ve eski hükümlü çalıştırmayanı ceza bekliyor

Yeni düzenlemeye göre, elli veya daha fazla işçi çalıştıran işverenler, engelli ve eski hükümlü istihdam etmedikleri takdirde çalıştırılmayan her işçi için aylık 1.700 TL ceza ile karşı karşıya kalacaklar.
Düzenlemede, elli veya daha fazla işçi çalıştıran özel sektör iş yerlerinde yüzde 3 özürlü, kamu iş yerlerinde ise yüzde 4 özürlü ve yüzde 2 eski hükümlü; tarım ve orman sektöründe ise 51 veya daha fazla işçi çalıştıran özel sektörde yüzde 3 özürlü, kamuda ise yüzde 4 özürlü ile yüzde 2 eski hükümlü işçiyi meslek, beden ve ruhi durumlarına uygun işlerde çalıştırma mecburiyeti bulunmaktadır.

25/5/2009 tarih-27210 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan kanun ile özel sektör işverenlerinin artık eski hükümlü ve terör mağduru çalıştırma yükümlülüğü ise bulunmamaktadır.

Lütfi Köksal - TÜRKİYE

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com