Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

13 Şubat 2012 Pazartesi

Emeklilikte geçerli olmayan işe giriş tarihi hk.

16.10.1974 doğumluyum. 01.12.1987'de çıraklık sigortam yapıldı. Bu kabul oluyor mu? 5178 günüm var, ne zaman emekli olabilirim?


CEVAP:

Stajyerken alınan girişler emeklilikte geçerli bir giriş değildir. Stajyerken adınıza, Uzun Vadeli Sigorta Primi diye adlandırılan ve emeklilikte geçerli olan yaşlılık, malullük ve ölüm sigortası primleri yatırılmamış sadece, Kısa Vadeli Sigorta Kolları diye adlandırılan iş kazaları ve meslek hastalıkları sigortası, hastalık sigortası ve analık sigortası primleri yatırılmıştır. Bu da emeklilikte geçerli değildir.

ALİ ŞERBETÇİ - TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com