Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Şubat 2012 Pazar

Eksik günlerim için genel sağlık sigortası primi ödemek zorunda mıyım?

Çalışan emekliler prim ödemeyecek

SSK emeklisiyim. Part-time çalışıyorum. Sosyal güvenlik destek primi ödeniyor. Part-time çalışanların eksik günleri için genel sağlık sigortası primi ödeyeceklerini duydum. Ben de eksik günlerim için genel sağlık sigortası primi ödemek zorunda mıyım?


H.T.

Öncelikle emekli olduğunuz için genel sağlık sigortası primi ödemeyeceksiniz. Ayrıca; parttime çalışan emeklilerden sosyal güvenlik destek primine tabi olanların eksik günlerini genel sağlık sigortası yönünden 30 güne tamamlama yükümlülüğü bulunmamakta. Emekliliğinize bağlı olarak genel sağlık sigortalısı sayılıyorsunuz.

ALİ ŞERBETÇİ - BUGÜN

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com