Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

20 Ocak 2012 Cuma

GSS ödemeden sağlık yardımı almaya devam edecek olanlar hk.

Soru: 19.05.1982 doğumluyum, bekârım ve şu an çalışmıyorum. 2005 ve 2011 yılları arasında bazı işlere girip çıktım. Babam Bağ-Kur emeklisi. Bayan olduğum için sağlık yardımı hakkı bakımından babamdan yararlanabiliyor muyum yoksa GSS'ye mi başvurmam gerekiyor?


Ceylan SAKARYA

Cevap: Siz de 01.10.2008 tarihinden önce babanızdan dolayı sağlı yardımı alma hakkına sahip bulunduğunuzdan GSS gelir testi yaptırma veya GSS primi ödeme gibi yükümlülüklere tabi tutulmaksızın babanızdan dolayı sağlık yardımı almaya devam edebilirsiniz.

Şevket Tezel - Sözcü

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com