Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

28 Eylül 2011 Çarşamba

Apple nasıl bir cihaz açıklayacak ismi iPhone 5 mi yoksa iPhone 4S mi olacak?

Apple 4 Ekim
Apple 4 Ekim'de yeni iPhone'u tanıtacak

Nerdeyse 3 aydır açıklanması beklenen yeni iPhone’un tanıtımı 4 Ekim Salı günü gerçekleşeceği belirtildi...



İHLAS SON DAKİKA - Apple’ın davetiye gönderdiği sitelerden biri olan Loop‘un, davetiyeyi paylaşmasıyla kesinleşmiş olan basın toplantısını herkes merakla bekliyor.

Salı günü Apple nasıl bir cihaz açıklayacak? İsmi iPhone 5 mi, yoksa iPhone 4S’mi olacak? iPhone 4′e göre çok daha üstün bir cihaz mı olacak, yoksa belli başlı özellikleri iyileştirilmiş iPhone 4′e çok benzer bir cihaz mı olacak? Bu soruların cevabını hep birlikte göreceğiz...

iPod, iPhone ve iPad gibi ürünlerin lansmanı için oldukça büyük salonlar kiralanıyor ve günler öncesinde panolar hazırlanıyor. Ancak gelen bilgiler iPhone 5 için çok daha büyük hazırlıklar yapıldığını söyleniyor.

Apple, bir donanımla birlikte bir yazılımı da kullanicilara sunuyor. Bu sayede daha kapsamliıve doyurucu lansmanlar yapılıyor.

Ancak haziran ayında yapılan WWDC’de iOS5 ile ilgili detaylar paylaşıldığından iPhone 5′in biraz yalnız kalacağını söyleyebiliriz. Bunun yanında lansman tarihi olarak işaret edilen 4 Ekim tarihinde Oracle etkinliği olması ve daha önce Apple’ın tercih ettiği Moscone Center’in Oracla tarafından tutulmuş olması da firma açısından bir dezavantaj.

Tüm bu sebeplerden dolayı Apple’ın iPhone 5′i Cupertino’da bulunan merkezinde tanıtacağı soyleniyor. Merkezin içerisinde yer alan salon, Apple’ın daha önce tanıtım yaptığı mekanlara göre olduka mütevazi ve sadece 200 kişilik. Dolayısıyla iPhone tanıtımına ilgi gösterecek binlerce kişi salonda yer bulabilmek için birbiriyle yarışacak.

Apple, daha önce de bazı Mac tanıtımlarını bu salonda yapmıştı. Salon, son olarak geçtiğimiz yıl iPhone 4’ün anten problemi için yapılan basın toplantısında kullanılmıştı.

Kaynak: MYNET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com