Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Haziran 2011 Çarşamba

2022 sayılı Kanuna göre özürlü yakını aylığı için istenilen belgeler nelerdir?

Soru

2022 sayılı Kanuna göre özürlü yakını aylığı için istenilen belgeler nelerdir?


Cevap


Özürlü yakını aylığı için istenilen belgeler şunlardır;
1-Başvuru Formu (Bu formda yer alan; aylık istek dilekçesi ile mal bildirim belgesi, aylık talebinde bulunan özürlü yakını tarafından doldurulup, imzalanacaktır. Muhtaçlık belgesi, ikametgâh ilmühaberi ve vukuatlı nüfus kayıt örneği ise yetkililerce aylık talebinde bulunan özürlü yakını adına doldurularak imzalanacak ve mühürlenecektir.)
2-Özürlülük ölçütü, sınıflandırması ve özürlülere verilecek Sağlık Kurulu Raporları Hakkında Yönetmelik gereğince özürlü çocuk adına düzenlenecek Sağlık Kurulu Raporu.
3-Aylık talebinin vasi tarafından yapılması hallerinde mahkemeden alınmış vasilik kararı.


 Daha fazlası için SGK Emeklilik ve Diğer Başvurular İçin Gerekli Belgeler Rehberine tıklayın. Kaynak: SGK

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com