Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

4 Mayıs 2010 Salı

Bağ-kur borç yapılandırmam iptal edildi borcumu nasıl öğreneceğim?

Bağ-kur borç yapılandırmasının iptal edilmesi hk.

SORU:

YAPILANDIRMA SÜRESİNDE ÖDENMEMİŞ İPTAL OLMALI YAZINA CEVAP
Sıdkı Çakmak | Tarih: 13/8/2009
Konu: bağkur borçlanma

ben Sıdkı Çakmak 25/04/1986 tarıhınde kayıtlıyım son bağkur affından yararlandım 40.000 civarinda borcum vardı 18 ay 36.000 tl. borçlandım hiç taksıt ödeyemedım nete girdiğimde şoyle bir yazı çıkıyor YAPILANDIRMA SÜRESİNDE ÖDENMEMİŞ İPTAL OLMALI açaba ne yapmalıyım...

CEVAP:



EĞER İNTERNETTEN BAĞKUR BORÇ BİLGİNİZE ULAŞMAK İSTEDİĞİNİZDE YUKARIDA YAZDIĞINIZ GİBİ ''YAPILANDIRMA SÜRESİNDE ÖDENMEMİŞ İPTAL OLMALI'' ŞEKLİNDE BİR İBARE İLE KARŞILAŞIYORSANIZ BU DÜZENLİ ÖDEME YAPMADIĞINIZ İÇİN YAPILANDIRMANIZIN İPTAL EDİLDİĞİ ANLAMINA GELİR.

İNTERNETTEN BORÇ BİLGİNİZE ULAŞAMAZSINIZ ANCAK HERHANGİ BİR BAĞKUR MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞKUR NUMARANIZI SÖYLEYEREK EKSTRE ALDIĞINIZDA BORCUNUZ DÖKÜMDE GÖRÜNÜR.

EĞER MAYIS 2008 İTİBARİYLE 5 YILDAN FAZLA BORCUNUZ VARSA SÖZKONUSU BORÇ SİLİNMİŞTİR. MAYIS 2008 SONRASI AÇIK VERGİ KAYDINIZ OLMASI HALİNDE SİZE 4000- 4500 TL ARASI BORÇ ÇIKAR. BU BORÇTA MAYIS 2008 VE AĞUSTOS 2009 BAĞKUR PRİM BORCUNUZDUR.


OLAYI NETLEŞTİRMEK İÇİN BAĞLI BULUNDUĞUNUZ BAĞKURA GİDİN YAPILANDIRMANIZIN İPTALİ İÇİN DİLEKÇE VERİN. BU DİLEKÇE İŞLEME ALINDIĞINDA GERÇEK BORCUNUZ ORTAYA ÇIKACAKTIR.




SSK ve Bağ-kur Emeklilik Sorularınızı Yanıtlıyor

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com