Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Eylül 2017 Cuma

SGK prim eksiğini cezaevinden isteğe bağlı sigortalı olarak tamamlayıp emekli olmak hk.

Primi 5400 güne tamamlayıp 62 yaşı dolduracaksınız
Soru: 10 Aralık 1960 doğumluyum. 2004'te iş yeri açtım ve Bağ-Kurlu oldum. 2013'te cezaevine düştüm. Geçen sene Bağ-Kurumu kapattım. Cezamın bitmesine daha 10 sene var. Acaba yaştan ne zaman emekli olabilirim?
Adnan KAN
Cevap: Yaş haddinden emekli olmak için: 5400 gün prim ödeme ve 52 yaş şartlarına tabisiniz. Sorunuza göre yaklaşık 12 yılı civarında Bağ-Kura prim ödemiş olmalısınız.  Bağ-Kur prim ödemenizi 15 tam yıla, yani 5400 güne tamamlamanız şartıyla, 62 yaşınızı dolduracağınız 10 Aralık 2022 tarihinde emekli olabilirsiniz. Prim eksiğinizi cezaevinden isteğe bağlı sigortalı olarak tamamlayabilirsiniz. 


Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA



Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com