Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Eylül 2017 Cuma

Ne zaman emekli olacağım ile ilgili bir fikir verebilir misiniz?

Bağ-Kur bilgileriniz gerek
Soru: 3 Temmuz 1965 doğumluyum. 1983’te SSK’lı oldum. SSK’ya toplam 1292 gün prim ödemem var. Makbuzları tam olmasa da ve kayıtlarda net görünmese de 390 gün Tarım sigorta ödemem var. Sigortalı olduktan sonra 1985 yılında askere gittim. 540 gün askerliğim var. Bağ-Kur’a gideceğim sorunları çözmeye. Hatta fazla ödeme yapmış olmam  bile söz konusu. Ne zaman emekli olacağım ile ilgili bir fikir verebilir misiniz?
Ayhan SABIRLI
Cevap: Sorunuzdan Bağ-Kura da prim ödediğiniz anlaşılıyor. Ancak Bağ-Kur sigortanız hakkında bilgi vermemişsiniz. Hangi tarihte Bağ-Kur sigortalısı olduğunuzu ve Bağ-Kur prim ödeme gün sayınızı ve halen Bağ-Kur sigortanızın devam edip etmediğini bildirmeniz halinde, sorunuzu cevaplandırabiliriz.

Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA


Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com