Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Mart 2014 Perşembe

Yıllık ücretli izine esas kıdem hesabı hk.

Yıllık ücretli izine esas kıdem hesabı

Soru: Bir anonim şirketinin iki farklı işyerinde bir yıldan fazla çalıştım. İlk çalıştığım yer bir fabrikaydı, 2012 Eylül ayında o fabrikada çalışmaya başladım. 2013 Mayıs ayında o şirketin fabrikasından başka bir işyeri olan benzinlikte çalışmaya başladım. Benzinlikte çalışmaya devam ediyorum. Yıllık iznimi kullanma hakkım doğdu mu? Yoksa Mayıs ayını beklemem mi gerekiyor?

Rumuz: PATPOP

Cevap: 4857 sayılı İş Kanunun 54 ncü maddesi hükmünce: Yıllık ücretli izine hak kazanmak için gerekli olan sürenin hesabında, çalışanların aynı işverenin bir veya çeşitli işyerlerinde çalıştıkları süreler birleştirilerek dikkate alınır. Dolayısıyla aynı Anonim şirkete ait fabrika ve akaryakıt istasyonunda geçen çalışma sürelerinizin toplamı bir yılı aştığından, yıllık ücretli izni hak etmiş durumdasınız. 

Ekrem SARISU - POSTA


--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK İŞLEMLERİ

Emeklilik Tarihinizi Hesaplatmak için tıklayın
SGK Hizmet Birleştirme İşlemleri hakkında bilgi için tıklayın
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvurularınız için tıklayın
Bağ-kur Hizmet ve Prim Borcu Sorunlarınız için tıklayın
Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Hesabı için tıklayın
Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları için 
tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com