Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

20 Ekim 2012 Cumartesi

Yeni iş kurmak isteyen girişimcilere 30.000 TL hibe müjdesi - KİMLER FAYDALANABİLİR?

İş kurana 30 bin TL hibe veriliyor

KOSGEB Başkanlığı tarafından yeni iş kurmak isteyen girişimcilere verilen ve üst sınırı 27.000 TL olan hibe desteği 30.000 TL'ye çıkarıldı. Ayrıca işini büyütmek isteyenlere 2 yılı ödemesiz 4 yıl vadeli 70.000 TL geri ödemeli destek verilecek


"KOSGEB Girişimcilik eğitimine kimler katılabilir, destek başvurusu nasıl yapılır verilen destekler nelerdir?" gibi soruları www.girisimcilik-egitimi.com editörü Selami Macit cevaplandırdı.


KİMLER FAYDALANABİLİR?


Yeni Girişimci Desteğinden; KOSGEB Destekleri Yönetmeliği kapsamında düzenlenmiş olan bir Genç Girişimci Geliştirme Programı ile KOSGEB’in işbirliği ve denetimi çerçevesinde başka kurumlar tarafından düzenlenen bir girişimcilik eğitimini tamamlayarak, eğitime katıldığını belgeleyen ve eğitimi tamamladıktan sonra işletmesini kuran girişimciler yararlanabiliyor. 


KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinden mezun olarak, işini kuran girişimcilere verilen 27.000 TL geri ödemesiz KOSGEB Yeni Girişimci Desteği 30.000 TL’ye çıkarıldı. Ayrıca 60 saat olarak verilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin süresi de, işini kurmak isteyen girişimcilerin, iş kurma sürecinde hangi hedefler için neleri nasıl ve ne zaman yapacağını belirlemesi amacıyla başarılı iş planı hazırlamaları için toplam 70 saate çıkarıldı. 


EĞİTİME KATILMAYAN YARARLANAMIYOR


Girişimcinin bu desteği alabilmek için Girişimcilik Eğitimine katılması gerekiyor. Girişimcilik Eğitimi Sertifikasını alan girişimci, destek başvurusunu iş planı ve gerekli diğer belgelerle birlikte ilgili KOSGEB Birimine yapıyor.  


Destek başvurusunun, KOSGEB Birimi tarafından bilgi, belge ve şekil yönünden ön değerlendirmesinin ardından, iş planı Kurula sunulur.  Kurul tarafından yapılan değerlendirme sonucunda iş planı kabul edilebilir, reddedilebilir veya düzeltilmesi istenebilir. Kurulun kabule ve redde ilişkin verdiği kararlar nihaidir. 


KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri hakkında detaylı bilgi almak ve eğitimlere katılmak  için  www.girisimcilik-egitimi.com adresini ziyaret edebilirsiniz. POSTA


--
www.emeklilikhaber.com tanıtım ve tavsiye mesajı:
 
Değerli arkadaşım;

Bu e-postayı size faydalı bir siteyi duyurmak için gönderiyorum.

Sigortalı çalışıyorsanız  yeni SGK haberlerini günlük olarak yayınlayan bir site var. 

Düzenli olarak önemli gelişmeleri takip edebilirsiniz. 

İş arkadaşlarınızın önemli SGK gelişmelerinden 
haberdar olmaları için web sitemizi tavsiye ediniz. 

Ziyaret İçin Tıkla www.emeklilikhaber.com 
RSS Abone Ol www.feeds.feedburner.com/emeklilikhaber 

Ali ÖZTÜRK Ekonomist SSK ve Bağ-kur Emeklilik Danışmanlık Hizmetleri

  1. 3600 iş günü ve 15 yılı doldurup kıdem tazminatımı almak istiyorum - Benim sigortaya ilk giriş tarihim 15.10.1999 - Buna göre tazminatımı nasıl alabilirim?
  2. İş mahkemesine işe iade davası açtım ve kazandım - Çalışmadığım süre kıdem hesabında dikkate alınacak mı? - Bu süreye ait SGK primlerim yatırılacak mı?
  3. Türkiye'den emekli maaşı bağlananlar Almanya'da çalışmaya devam edebilir mi? - Çalışırlarsa Türkiye'deki aylıkları kesilir mi?
  4. Eşinden dul aylığı alan bir kişi vefat eden oğlunun SGK dosyasından da maaş alabilir mi?
  5. Bayramda yurtdışına çıkan ve dönenlere bazı uyarılar - KDV'Yİ GERİ ALMAK - ABD'DE İNCE BİR NOKTA - CEBİNİZDEKİ DÖVİZ - GETİRİLECEK EŞYALAR!
  6. 3 Dakikada Kasko Teklifiniz Hazır - Araç Kasko değerine en uygun Kasko poliçesi için tıklayın!
  7. Bağ-Kur veya SSK'dan ne zaman ve nasıl emekli olabilirim?
  8. 4/b kapsamında Bağ-Kur primi ödüyorum - SSK'ya geçersem benim için avantaj olur mu? - Sizce geçmeli miyim? - Eğer SSK'ya geçersem ne kadar prim ödemem gerekir? - Ne zaman emekli olabilirim?
  9. Askerlik borçlanması yaparsam ne zaman emekli olacağımı ve ne kadar emekli maaşı alacağımı öğrenebilir miyim?
  10. 2 çocuğum var ikisi için de doğum borçlanması yapabilir miyim? - Yaparsam ne kadar ödemem gerekir? - Ne zaman emekli olabilirim?
  11. Askerlik borçlanması yaparsam emeklilik yaşım ne olur, askerlik borçlanması yapmasam hangi yaşta emekli olabilirim, doğru yapmam gereken işlem nedir?
  12. SSK'dan emekli olmak istiyorum Bağ-Kur primi fazla olduğu için sigortadan emekli olamaz mıyım?
  13. Özel Sağlık Sigortası Fiyatları - Sağlık Sigortası Hesaplama Aracı için tıklayın
  14. Artık evinizi daha kolay yenileyebilirsiniz - Fırsatlar sadece üyelere özel - Üyelik kolay ve ücretsiz!
  15. Araç bilgilerinizi girin, size özel Kasko sigortası fiyatlarını karşılaştırın!
  16. Günün SSK Bağ-kur ve Emekli Sandığı Haberleri - GÖZ ATIN!
  17. Araç Kasko Değeri Nasıl Hesaplanır?
  18. 40 günü borçlanarak 1 yıl erken emeklilik - Ne kadar emekli maaşı alırım? - Askerlik borçlanmasının emekli aylığınızı düşürme ihtimali
  19. Kademeli emeklilik yaşının 53 veya 60'a çıkarılması ihtimali hk. - SON KARARI KİM VERECEK?
  20. Emekli olmak için aranan şartlardan yaş dışındakileri sağlayan ve aylık bağlanması için aranan yaşın dolmasını bekleyenlerin çalıştıkça emekli maaşlarının düştüğü doğru mu?
  21. Yaşını mahkeme kararıyla büyütenlerin emeklilik durumu nedir?
  22. Öğretmen olarak çalışmaktayım ne zaman emekli olurum?
  23. 3600 günden emekli olduğumda maaşım düşük olur mu? - 5000 günü tamamlarsam ne kadar maaş farkı yapar? - Askerlik borçlanması emeklilik yaşımı geri çeker mi?
  24. 5 Mayıs 1985'de SSK'lı oldum ne zaman emekli olabilirim?
  25. 15 yıl 3600 günden faydalanarak SSK'dan yazı alıp kıdem tazminatımı alabilir miyim?

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com